ACUM ai GRATUIT tot ceea ce gasesti mai jos

Semneaza acum un contract cu noi si vei beneficia absolut Gratuit de tot ceea ce se afla in aceasta pagina.

Playlistul tau preferat

Ai un playlist cu melodii preferate?

Acum ai aceasta oportunitate absolut GRATUIT.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un e-mail cu playlistul tau preferat pe care vrei sa-l asculti la petrecerea ta iar noi il vom invata special pentru tine, indiferent de genul muzical, rock, pop, dance, disco, reggae…

Trupa de dans

Moment de 15 minute si o demonstratie de dans direct cu publicul

Ca la orice petrecere mondena si la orice eveniment special mancarea, vinul si muzica au un rol foarte important. Mancarea buna pentru un eveniment  conteaza foarte mult dar de multe ori ne moleseste, aici intervenim noi Trupa Melodi cu grupul nostru de dansatori care au misiunea de a arde toate caloriile din mancarea pe care o consumati in seara evenimentului prin multitudinea  stilurilor  de dans abordate de grupul nostru de dansatori care va antreneaza si va indeamna la un show incendiar.

Inregistrarea muzicii pe tot parcursul noptii in format mp3

Pe langa momentele exceptionale si muzica diversificata pe care ti-o oferim, iti punem la dispozitie prin tehnologia aparaturii pe care o avem si o folosim pentru evenimentul tau, toata muzica ce se va canta in seara evenimentului in format mp3.
Toate acestea sunt gratuite si sunt materiale ce iti vor ramane pe tot restul vietii pentru a te bucura mai repede de show-ul de exceptie din seara evenimentului tau.

Dj care sa asigure suportul muzical in pauzele formatiei

Dj – Oferind calitate si profesionalism, noi, Trupa Melodi nu vrem sa lasam nici un moment din evenimentul tau fara sunetul muzicii, de aceea iti oferim inca un serviciu gratuit care are un mare effect intr-o seara incendiara un DJ sustinand toate momentele in care noi ne pregatim show-urile urmatoare.